4X4 Trips Bulgaria
Видео

Видео

Здравейте запалени офроудъри, любители на приключенията и свободолюбиви къмпингуващи. Здравейте всички вие почитатели на разходките с приятели из красотите на нашата родина.

В различни видеа ще ви запознаем с много места за практикуване на офроуд, пленяващи гледки и забележителности, интересни събеседници, примамливи места за къмпингуване, много офроуд машини и различни офроуд клубове в България.

Интро

Родопски забележителности (част 1)

Кога за последно сте обръщали внимание на приказните места на България? Ето един пример за това, как в рамките на два дни се докоснахме до магията на Родопите. Съвсем близо до главния път Пловдив – Смолян успяхме да посетим около десетина от родопските забележителности. В това и в следващото видео ще се опитаме да ви покажем най-интересните и емоционални моменти от това пътуване.

В тази офроуд разходката от Пловдив до местността Хайдушки Поляни преминахме през доста интересни точки, наситени с гледки и история. Ето и описание на част от тях: – първият ден започнахме с язовир Четиридесетте извора, манастира Св. Петка – Мулдавска, село Добростан, резервата Червената Стена, село Мостово и сухата му река, Светилището Караджов Камък, развъдника за мечки над село Белица, след което обикаляйки връх Свобода се насладихме на невероятни гледки за да се спуснем покрай село Манастир и достигнем до езерото на Хайдушки Поляни – вторият ден се докоснахме до едно различно усещане, покатервайки се по пистата Мечи Чал и от там през хижа Изгрев към Чудните Мостове, село Орехово, село Ситово и спускане към Пловдив.

Родопски забележителности (част 2)

Втора част от офроуд разходката ни от Пловдив до местността Хайдушки Поляни, разположени в близост до Рожен в централната част Родопите. В този трип преминахме през доста интересни точки, наситени с гледки и история. Ето и описание на част от по-интересните от тях – първият ден започнахме с язовир Четиридесетте извора, манастира Св. Петка – Мулдавска, село Добростан, резервата Червената Стена, село Мостово и сухата му река, Светилището Караджов Камък, развъдника за мечки над село Белица, след което обикаляйки връх Свобода се насладихме на невероятни гледки за да се спуснем покрай село Манастир и достигнем до езерото на Хайдушки Поляни а през вторият ден се докоснахме до едно различно усещане, покатервайки се по пистата Мечи Чал и от там към Чудните Мостове, село Орехово, село Ситово и спускане към Пловдив.

400 км по черни пътища Пловдив - Приморско (част 1)

Първа част от експедицията ни от Пловдив до Черно море за участие в Националният Офроуд Събор – Приморско 2020. Една малка, стегната група, преминаваща с високо темпо от черните пътища от Източни Родопи, през китните селца на Странджа и Сакар, достигаме до приказното ни Черноморие и резервата Перла до Приморско, където участвахме дейно в поредният Национален Офроуд Събор.

400 км по черни пътища Пловдив - Приморско (част 2)

Продължаваме нашата поредица с втора част от мини експедицията ни от Пловдив до Черно море, преминавайки през обезлюдените гранични зони на Югоизточна България и изоставени селца и махали.

Финиширайки на 12’ти Национален Офроуд Събор – Приморско 2020, разпъваме бивак в младата дъбова гора в покрайнините на бившата резиденция „Перла“ и един от най-хубавите български плажове…

Средна гора и язовир Копринка (Част 1)

В пети епизод от поредицата „Различното докосване до красотите на Българската история и забележителности“ ще ви покажем прехода ни от Пловдив до язовир Копринка, преминаващ през село Свежен и неговите забележителност, пресичайки Сърнена Средна гора и спускането ни към Павел баня.

Средна гора и язовир Копринка (Част 2)

В поредицата „Различното докосване до красотите на Българската история и забележителности“ стигнахме до Епизод 6!

В него ще ви покажем прехода ни в Средна гора, на прибиране от язовир Копринка през Мегалита „Вратата на богинята“ над Бузовград, хижа Каваклийка, преминавайки през различни селца и махали, стигайки до „Мраморното езеро“ … офроуд приключения, динамично каране, хубави гледки и поредица от запомнящи се моменти!

"По пътя на Кървавото писмо" Офроуд преход до Копривщица (Част 1)

В епизот 7 от поредицата „Различното докосване до красотите на Българската история и забележителности“ заснехме прехода си от Пловдив до Копривщица. Гостувайки на колегите в Панагюрище, заедно поехме по пътя на Кървавото писмо и се отдадохме на възожденският дух на архитектуреният резерват. Отсядайки в уютната обстанова на Тодорини къщи, имахме възмжност да опитаме най-доброто от местните гозби и да презареди за преходите по Средногорските възвишения…

4x4 Кратки разходки: Приморско - Резово

Офроуд разходка от Перла до Резово по време на Националният Офроуд Събор – Приморско 2020.

4x4 Кратки разходки: Приморско - Индипасха

Кратка разходка от плаж Перла до Светилището Индипасха. По време на Националният Офроуд Събор – Приморско 2020 / 04.09.2020.

Офроуд тренинг

Офроуд тренировки съчетани с леки разходки – филмче от по-забавните моменти на първите събития.