4X4 Trips Bulgaria
Контакти

Контакти

Екипът на 4x4 Trips Bulgaria

Петър Лесов

Обожавам природата и усещането, че живея, тук и сега. Харесвам бързите коли и мотори, но най-добре се чувствам с джип в планината, когато пътувам до недостъпни места. Въпреки, че рядко намирам време, обичам да рисувам. Завършил съм вътрешна архитектура, след което промишлен дизайн. Но, предприемаческият дух бушува от години в мен, и още с образованието си започнах да развивам първият си бизнес. Скоро стартирах успоредно и втори. Преминавайки през създаването на няколко класически бизнеса от нулата, до голяма степен, повлиян от и МЛМ индустрията, достигнах до момента в който осъзнах, че силата ми е в създаването на екипи. Обичам да общувам и безкрайно ценя чистите приятелски отношения.
… не спирам да мечтая!

Антон Тодоров

Откакто се помня, съм любител на екстремните спортове и редовно обикалям планините за развлечение – било то пешa, с колело, ски или джип. С годините ставам все по-привързан към природата. За известно време дори бях хижар в стара планина, както и стажант планински спасител. Занимавал съм се със скално катерене и спелеология. Едно от последните ни начинания с приятели-планинари е основаването на Българският Планинарски Съюз.
По образование съм машинен инженер. Учил съм в Германия , след което се завърнах и живея в родния си град Пловдив. Участвал съм в множество младежки дейности и НПО-та през годините, по настоящем членувам в Доброволно формирование “Аварийно Спасяване Пловдив” за реакция при бедствия и аварии, а професионално се занимавам с индустриално боядисване.

Георги Влайков

Георги Влайков е роден и живее в град Пловдив. По професия е планински водач, инструктор по оцеляване, първа помощ и реакция при бедствия. Председател на Сдружение „Аварийно Спасяване Пловдив“ – занимаващо се с реакция при бедствия, аварии и катастрофи и обучения за деца и възрастни в тази сфера. Занимава се с event managament, тимбилдинги, ролеви игри и quiz. Преподава бойни изкуства – самоотбрана. Обича билков чай, рок музика и спокойствието на планината.

Свържете се с нас:

Отзиви
 • thumb Vasil Kiriziev
  март 31, 2021
 • thumb George Vlaykov
  март 19, 2021
 • thumb Dimitar Dimitrov
  март 11, 2021
 • thumb Plamen Gyurov
  март 11, 2021
 • Amazingly friendly people willing to share their knowledge and experience with anyone starting their off-road journey! Organization and communication are top so you can simply enjoy the beautiful vistas and get... Още

  thumb Enitsa Koeva
  март 11, 2021
 • thumb ivan charaksazov
  март 11, 2021
 • thumb alpyx
  март 11, 2021
 • thumb Цветелина Нанева
  януари 6, 2021

Нашите партньори: