22 юни – 1 юли 2022 – Ком-Емине с посрещане на July morning
22 юни – 1 юли 2022 – Ком-Емине с посрещане на July morning

22 юни – 1 юли 2022 – Ком-Емине с посрещане на July morning

Ком-Емине“ + „Jily Morning“ е една страхотна възможност да съчетаете преминаването на най-дългият туристически маршрут в България, с традицията за посрещане на първото юлско утро на брега на морето.

Прекосяването на страната по билото на Стара Планина, наричан в миналото „Маршрут на дружбата“, сега е известен в цяла Европа като маршрут „E3“ …

Оказва се, че това е забавно приключение и изпитание не само за планинарите а и за доста офроудари.
Което ни мотивира да организираме лимитирана група до 12 джипа и да се впуснем в това забавно приключение.
 

В рамките на 9+ дни ще прекосим страната, започвайки от най-западната точка на Стара Планина и достигайки до Черно Море при нос Емине, където ще посрещнем изгрева на плажа и ще имаме възможност да останем за няколко дни на море…
По време на прехода ще преминем през възможно най-много от върховете по билото, достъпни с джип, включително и покоряването на първенеца – Връх Ботев … а успоредно ще се отбием до възможно най-много забележителности и точки с красиви гледки по пътя.

Такса за участие – 370лв./джип
за членове на Клуб Офроуд Пловдив – 270лв./джип.
Таксата включва:
– офроуд водач;
– съдействие за резервации;
Таксата не включва:
– разходи за нощувки, храна и други лични разходи.

Капацитетът на групата е до 12 джипа. Нощувките ще бъдат в хижи и на палатки по маршрута в зависимост от желанието на участника, като всеки участник сам обезпечава бивачните си съоръжения!

* Ако все още си нямате джип а искате да бъдете част от подобно приключение е възможно да участвате като пасажер, но само след съгласуване с организаторите!

Форма за записване: https://forms.gle/M5Z2mjsvyRWKvDqZ6