Двудневен офроуд преход до Старозагорските Бани
Двудневен офроуд преход до Старозагорските Бани

Двудневен офроуд преход до Старозагорските Бани

20-21 февруари, 2021

Офроуд прехода ни за февруари ще бъде от Пловдив до Старозагорските Минерални бани.
Предвиденият маршрут за първият ден включва посещение на Арапов магастир „Света Неделя“ се намира до село Козаново, след което се изпраща в посока Първомай и пресичайки река Марица отиваме до Чирпански манастир „Свети Атанасий“ а от там се насочва към село Могилово и от най-интересните винарски изби …

Вторият ден ще стартираме с посещение на „Богородична стъпка“ и леки заигравки с колеги от Стара Загора. След което ще се изпрати прз леките възвишения към Мраморното езеро до село Православ а от там към Пловдив.

За настаняване в Старозагорските минерални бани сме избрали да гостуваме на един от най-добрите хотели в курорта, а именно Свети Теодор Тирон, където можете да се забавлявате и добре да се разнесете в откриването на басейна.

Събитието по традиция започва в събота сутрин в 8:30 часа от бензиностанция Инса Ойл – Остромила на изхода към Марково в Пловдив.
Пристигането в първия ден е с дължина от 150 км и по пътя ще има почивки през 45-50 минути и ще се постараем да обърнем внимание на всички забележителности и красиви кътчета.

Настаняването включва: вечеря, нощувка, закуска и релакс в открития басейн – пакетна цена от 55 лв / човек.

  • Организационна такса от 30 лв / джип.

Записването става с обаждане на:
+359 897 884 885 – Петър Лесов

Снимки от събитието:

С подкрепата на: